måndag, september 30, 2013

Hur kan Sverige sjunka så lågt!


Sex pojkar våldtar en försvarslös 15-årig flicka. De dömdes rätteligen för grov våldtäkt i tingsrätten. Men nu frikänns de i Svea Hovrätt! Man undrar verkligen om man befinner sig i Sverige eller kanske det är mars. Kan verkligen hovrättspresidenten Fredrik Wersäll, känna sig stolt över detta justitiemord på ett barn? 




I Sverige är barn, flickor och kvinnor uppenbart lovliga våldtäktsbyten. Det visar sig om inte så i den statistik som säger att Sverige har nästan flest våldtäkter per capita i hela världen med över 6.000 anmälningar per år enligt BRÅ. Inte undra på med ett så meningslöst rättsväsende.

 

När skall Sverige få en rättskipande församling som inte enbart består av enfaldiga personer med om inte uppenbar IQ-brist så EQ dito? 


Våldtäktsförövarna skulle i vilket annat europeiskt land blivit inlåsta de närmaste 3-8 åren. Men i Sverige kan de i full frihet fortsätta att finslipa på sina våldtäktstekniker i godan ro!


50.000 personer har nu protesterat mot den aktuelle domarens märkliga rättskipning. Han borde verkligen överväga sin position i Svea Hovrätt!


Hur lågt Sverige sjunker kan man läsa mer om här!

 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar