torsdag, november 24, 2011

Politiskt övertramp?

I kväll fick Gnesta-Alliansen veta att det socialdemokratiska styret i Gnesta satt ner foten i Liljedalsfrågan. Vi har ju på denna blogg varit rejält kritiska till handläggningen med enda syfte, att få fram ett förslag i tid, som blir bra för de äldre vårdbehövande.

Ärendet fanns inte med i presidiets genomgång av utskick till socialnämndens möte per 29/11. Däremot har uppenbarligen vice ordförande Bengt Landin smugit in ett nytt ärende i dagordningen, som handlar om att lägga ner Liljedalshemmet.

Enligt trovärdiga källor är detta dock helt felaktigt dvs den socialdemokratiska majoriten har nu beslutat om att ianspråktaga delar av Liljedalshemmet för de äldre. Kanske något förvirrande för oss intresserade?

I det nya förslaget, som vi inte vet så mycket om, kan det mycket väl handla om övertramp. Dvs att tiden runnit ut pga beslutsångest! Men det är givetvis positivt att det äntligen finns ett förslag att diskutera kring.

Vi får väl facit så småningom. Men redan nu är vi ganska övertygade om att Gnesta kommun hamnar i underläge visavi Landstinget!

Och kommer majoriteten, att "Hinna fram till Mångsbodarna innan repet dras, stoppande vidare färd i fädrens spår mot framtids segrar"?

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar