torsdag, november 19, 2015

Hur många presumtiva Jihadister finns i Sörmland!

Samtidigt som Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, enligt tidningen Aftonbladet, meddelar att normala samhällsfunktioner har kollapsat i flyktingvågens spår så har polisen efter en intensiv jakt gripit den internationellt efterlyste och misstänkte terroristen Mutar Muthanna Majid på ett asylboende i Boliden!Det väcker givetvis frågor om presumtiva Jihadister och vilken kontroll, som polis och Migrationsverk har över de personer som nu ges en i alla fall temporär fristad i Sverige. Den bedömning som görs är att närmare 2% av framför allt yngre män kan kopplas till intresse för DAESH (IS). I bostadsområdet Angered i Göteborg räknas SÄPO och internationella bedömare att flest personer i Europa är med och krigar i Syrien, efter den belgiska orten Molembeek (Bryssel). 


I Göteborgska Angered är 70% av befolkningen invandrare. På Guldgatan i Boliden där terroristen greps bor det 33 personer varav 9 svenskar! Även detta 70%. Vi lär nog bara ha sett början på svenska Jihadismen! 


Bland det värsta är att både Migrationsverk och svenska staten finansierar DAESH verksamhet genom generösa bidrag till Jihadister och deras sympatisörer.Man hoppas nu att kontrollen av transfereringar från bl a Sverige till DAESH stoppas genom Europol och USA försorg. Den svenska polisen är ju skadskjuten med annat och är knappast att räkna med längre.


I förra veckan beslagtog säkerhetspolisen skjutvapen på ett asylboende i jämtländska Krokom! Den idag gripne disponerade en modern lägenhet i Boliden, som Migrationsverket tillhandahållit.


Vad gör nu våra riksdagspolitiker för att lugna oroliga invånare? Inget! Komplett inget! Vi har nog aldrig någonsin i svensk historia haft så inkompetenta riksdagsmän och så aningslösa journalister, som idag!


Antalet presumtiva jihadister ur ett statistiskt perspektiv i Sörmland!

Eskilstuna 100
Flen        70
Nyköping    30
Vingåker    30
Katrineholm 20
Strängnäs   20
Oxelösund   20
Gnesta      10
Trosa        2  Inga kommentarer :

Skicka en kommentar