onsdag, maj 11, 2016

Virrigt värre om Laxne skola mm!

Det verkar virrigt värre i Gnesta kommuns Barn- och utbildningsorganisation. Ingen vet vad man har för avsikt med Laxne skola. En del föräldrars barn har hälsats välkomna till Laxne skola i höst medan andra har fått en kallelse till möte i skolan den 18 maj, där bl a rektorn för Björnlunda skola, som ligger två mil bort skall närvara. Man undrar verkligen om det finns någon tänkande politiker i kommunen!


Vi invånare som har service i form av gympahall, matsal och bibliotek vet inte ett skvatt - har inte fått någon som helst orientering om alternativ kommunal service. Det hela börjar verkligen bli skandalöst skött!


I Härad (Strängnäs kommun) med 510 invånare föreslogs det att skolan skulle läggas ner. När protesterna visade att skolan var förutsättning för en expansion på orten la politikerna i Strängnäs ner projektet. I Gåsinge-Dillnäs finns det 1.300 invånare!


I Norrtälje föreslås att fem skolor läggs ner. Totalt har dessa fem skolor 75 elever tillsammans vilket är färre än alla potentiella elever i Gåsinge-Dillnäs!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar