söndag, juli 13, 2014

Stefan Löfvén hävdar den demokratiska staten Israels rätt att försvara sig!

Stefan Löfvén(S) är en sann demokrat och hävdar att staten Israel har rätt att försvara sig mot den internationella terrororganisationen Hamas. Detta gillar 4.000-5.000 personer på Internet. Det finns enstaka kollaboratör med den internationella terrorn, som har en annan uppfattning. Ganska intressant att se vilka medlöpare Hamas har inte minst på svenska Facebook! 

 

Hamas främsta mål att förinta staten Israel och världens judar. Dvs samma mål som nazisten Adolf Hitler och hans tredje rike hade. De som nu uttalar sig positivt till Hamas raketbeskjutningar, lär förmodligen få problem med sina visa till  många västländer!

 

Dessa nazismens medlöpare får även visst stöd av SVT i vanlig ordning. SVT påstår att Löfvén är utsatt för en kritikerstorm, vilket är fullständigt fel. Dags att notera SVT:s avvikande åsikter från andra internationella TV-nyheter.

 

 Vem påbörjade eländet? Vem anfaller och vem försvarar sig? Här går meningarna radikalt isär. Men att pro-nazis dyker upp igen är tragiskt inte minst inom Public Service, som nu får stark kritik på sociala medier för sina antisemitiska ambitioner! 

 

Vad har Israel att tjäna på ett fattigt och förstört Gaza? Ingenting! Medan Hamas har allt vinna! Palestinierna används som katalysator och språngbräda i Hamas ambitioner att ödelägga den Israeliska staten. 

 

Givetvis kunde man önska fredliga lösningar. Men Hamas terror-raketer är knappast något bra förhandlingsinitiativ! Varför inte satsa på att utveckla Gaza istället likt israeler utvecklar Israel!

 

I Mellan-Östern finns en stabil demokrati omgiven av diktaturer eller sönderfallande demokratier. Låt den förbli en demokratisk stat! Stefan Löfvén har naturligtvis en stark demokratisk poäng i sitt uttalande!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar