tisdag, maj 03, 2011

Onsdag i aprilväderveckan

Gnesta kommuns revisorer ger grönst ljus!
Revideringen av kommunens verksamhet för 2010 har ju försenats, som vi noterat på denna blogg. Nu har revisonens yttrande inkommit till kommunfullmäktige i form av två separata.

Revisor Sten E Karlsson (MP) lämnar en egen rapport likt hans agerande i Landstinget medan övriga (S+M+C) lämnar en egen. Bägge rapporterna ger grönt ljus för verksamheten i kommunen 2010. Sten E Karlsson utvecklar sig något kring kommunens överskott men är i övrigt identisk med majoritetens.

Beträffande ev granskningar av vaktmästartjänster har revisorerna inget att erinra! Vissa formuleringar finns kring upphandling av Ishallsavtalet men de berör faktiskt inte 2010 års revision.

Det är bra att kommunens tjänstemän nu får grönt ljus även 2010 för hanteringen av de olika avtalen kring Ishallen!

Extra sammanträde i Kultur- och tekniknämnden
Idag onsdag håller KoT nämnden i Gnesta ett extra sammanträde kring fråga om upphandling av VA-tjänster i kommunen. Vi har på denna blogg tidigare beskrivit den sorglustiga domstolshanteringen av denna för Gnesta-borna så viktiga försörjningsfråga. Vi följer med spänning hur den nya nämnden kommer att garantera Gnesta-borna ett gott och tillgängligt vatten även i framtiden.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar