måndag, maj 02, 2011

Måndag morgon igen!

Usama Bin Laden ur tiden!
På tidig måndagmorgon möts man av beskedet att den ökände terorristen (eller hjälten) Usama Bin Laden skjutits ihjäl av US Navy Seals norr om Islamabad i Pakistan.

Att ledaren för terrororganisationen Al Qaida nu gått ut tiden, innebär säkert ett stort och förödande slag mot denna organisation, som för övrigt varit ganska handlingsförlamad de senaste åren. Att Bin Laden kunnat gömma sig så enkelt i ett gigantiskt hus, känns dock lite märkligt. Man undrar över vem pakistaner egentligen stödjer?

Första maj utan större utspel!
Första maj avlöpte mest, utan några större revolutionerande budskap. Den nye S-ledaren Juholt fastnade på tåget och höll på att missa firandet i Falun. I varje fall missade han tåget (dvs förstamaj tåget).

"Skarp kritik mot livsmedelskontroll"
Enligt lokalbladet har Gnesta kommun fått skarp kritik för sin livsmedelskontroll. Ganska lustigt att man som ledamot av kommunstyrelsen aldrig hört talas om detta. Däremot vet vi efter besök på Miljönämnden, att avgifterna kommer att höjas kraftigt för en del näringsidkare. Med förmodligen höjda matpriser för deras gäster.

"Kommunen kommer nu att få en bättre livsmedelskontroll"! Ja, som sagt och säkert betydligt dyrare för slutkunden.

Ingen fart på nattvandring i Gnesta
Enligt samma tidning är det inte många, som ställde upp på nattvandringen vid Valborg. När alliansen styrde i Gnesta brukade vi nattvandra men den nya majoriteten verkar inte särskilt intresserad av denna verksamhet. Det var de för övrigt inte tidigare heller trots flera inbjudanden!

SOS Alarm behöver professionell hjälp
Företaget SOS Alarm har inte rosat marknaden den senaste tiden. Märkliga bedömningar om behov av ambulans och kunder, som avlider utan ambulans. Nu senast har miljöpartiets påläggskalv och förmodade nye partisekr blivit överfallen och knivskuren. Även i detta fall syntes SOS Alarm vara njugg med ambulans. Man börjar bli verkligen bekymrad över detta företag. I Sörmland kommer de inte att få fortsätta men i stora delar av landet finns de kvar.

Man kanske borde skaffa en SOS jour även för SOS Alarm, så att de anställda kan få mer professionell hjälp!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar