torsdag, december 31, 2015

Gott Nytt År till alla med egen integritet!

Som säkert de som läser denna blogg insett, tar vi upp ämnen som kanske inte är mainstream i svenska media. Vi hyser heller inget större förtroende för journalister, som följer huvudfåran av tyckande. Det som idag kallas för PK (politisk korrekthet) eller den "Smala åsiktskorridoren"! Företeelser som står i bjärt kontrast mot det fria ordet; dvs demokrati i Charlie Hedbos anda!


Den etablerade PK-maffian, som till stor del består av svenska vänstermedia som SR, Aftonbladet och i viss mån SVT samt vissa vänsterliberala tidningar kallar ju numera allt till höger om vänster för rasister eller främlingsfientliga utan att satisfiera dessa påståenden. För vår del på denna blogg tar vi avstånd från all fascism (den prioriterade staten) oavsett om den är sprungen ur kommunism eller nazism och förordar liberalism (den prioriterade individen). Det som är tämligen tragiskt är att svensk Public Service SVT/SR sjunker allt djupare i det vänsterfascistiska träsket. Här har liberala och konservativa media en stor utmaning att hantera!

Det som känns mest oroande är att vänsterns starka antisemitism. Betydligt starkare än vad extremhögern klarar av. Detta är tämligen oroande för framtiden. Den nya chefen för SVT Hanna Stjärne har ju fått en ganska olycklig start, vilket inte minst märks på den omfattande kritik kanalen får på sociala medier, att politisera nyheter gång på gång!

Just SVT tillkortakommande och ofta mediokra journalister (inte alla vilket understryks) om man jämför med engelsk eller tysk TV är problematisk för den demokratiska debatten. Programmet SVT Debatt känns väl för den som kan jämföra t ex med tysk dito, tämligen intelligensbefriat.  

I den mer positiva andan vill vi därför önska Ett Gott Nytt År till alla självständiga, kompetenta journalister och debattörer med integritet skilt från PK-maffia eller extremhöger; mer representerande en förnuftigare politikens tredje väg i Sverige.  


Till den senare kategorin hör i synnerhet ledarskribenterna Ivar Arpi i Svenska Dagbladet, Anna Dahlberg i Expressen, Alice Teodorescu i Göteborgsposten,  PM Nilsson i Dagens Industri, Sanna Rayman i Dagens Samhälle samt debattörerna och sanningssägarna TinoSanandaji, Thomas Gür, Johan Westerholm och Rebecka Weidmo Uvell på Facebook samt inte minst PJ Anders Linder chefredaktör för TV-kanalen Axess!

Vi är många som uppskattar och lyssnar till er! 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar