fredag, juli 27, 2012

Massmorden i Syrien

Väcker starka empatiska känslor inom oss för en sargad och illa åtgången syrisk befolkning. I landet håller den numera ökände diktatorn Bashar al-Assad på att utrota majoritetsbefolkningen. FN och världen tittar på. Problemet är att massmördaren stöds av de närmast totalitära staterna Ryssland och Kina två länder, som synes vara experter på att utrota invånare.

Stalin i dåvarande Sovjet samt Mao Tse Tung i röda Kina lär tillsammans ha avrättat ca 70 miljoner människor av egen befolkning. Adolf Hitler synes vara en småhandlare i sammanhanget med 10 miljoner. Något som de flesta tror är tvärtom på grund av förekomsten av alla svenska illröda journalister, som stödjer  totalitära stater och kommunismens härjningar och utbildats under flumskoleepoken på journalisthögskolan!

I Syrien synes nu världens värste massmördare ha fritt spelrum med stöd av kommuniststaterna Ryssland och Kina. Vart tog världssamvetet vägen. Var finns nu de röda fanorna i Sverige på barrikaderna till försvar för Syriens misshandlade och torterade folk? Dödstyst! Beklämmande! Var finns Sveriges röst i detta elände Carl Bildt?

Det är uselt av FN att inte kunna ingripa. Säkerhetsrådet har givetvis spelat ut sin roll. Det måste framgent vara generalförsamlingen som bestämmer och omedelbart bör avskaffa säkerhetsrådet. Sätt därefter in en massiv bombning av massmördarna al-Assad och hand anhang!

Den kvardröjande kommunismen utgör katalysator för världens humana undergång. Den radikala vänstern i Sverige med dess tystnad är inhumanismens främsta stödtrupper!

Den enda positiva är att al-Assad för evigt kommer att vara isolerad i något skumt land intill sin död eftersökt av internationella domstolen i Haag för brott mot mänskligheten!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar