lördag, juli 07, 2012

Märklig insändare av Ullström(S) och Dellrud(MP)

Berndt Ullström(S) och Kristina Dellrud(MP) skriver i Sörmlands Nyheter, att "Alliansen i Gnesta missförstår nämndens befogenheter” och försvarar sålunda vidtagna ohederliga åtgärder mot förvaltningschefen. Man påstår vidare att förvaltningschefen sagt upp sig själv!

Det är ju märkligt att dessa - i synnerhet Dellrudh, som nybörjare - kan nämndens befogenheter. Tyvärr för deras utsaga, har inte nämnden varit inblandad i dessa ohederligheter som Ullström och Dellrudh gör sig till tals för.

Fövaltningschefen, som sålunda enligt Ullström och Dellrud har sagt upp sig, har fått 1 miljon kr i avgångsvederlag. Något som givetvis vederlägger deras påstående. Kom och jobba i Gnesta! Du får alltid avgångsvederlag om du säger upp dig! Är kommunens nya devis enligt (S) och (MP).
.
Nej insändarens uppenbara syfte är att mörklägga och styra bort från sanning och verklighet! Det som är än mer märkligt är att insändaren utgör ett genmäle. Dvs att alliansens företrädare skulle ha skrivit något om det inträffade tidigare i SN. Så är dock inte fallet. 
.
Däremot finns det allians-insändare till SN, som dock är opublicerade av någon anledning! Och vi kan väl aldrig tänka oss att SN skulle furnera majoriteten i Gnesta med särskild information på alliansens bekostnad!

Så man får uppenbarligen tillvita dessa två publicister en viss klärvoajans. Man vet sålunda redan vad alliansen i kulturnämnden kommer att publicera i form av insändare!. 
.
Ullström och Dellrudh bör nog överväga sina skriverier och kanske sina politiska engagemang! Att bli förknippade med skandaler, kan bli kostsamt i längden!
.
Cicero: Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar