söndag, augusti 14, 2016

I Gnesta Tillsammans tige församlingen!

I Gnesta kommun finns det flera hemsidor t ex Gnesta tillsammans, Gnesta anslagstavla, Vi i Laxne, Bevara Laxne skola, Laxne, Björnlunda och Stjärnhov tillsammans. Här skrivs det många informativa tänkvärdheter. Men en hemsida Gnesta tillsammans avviker starkt från de övriga.


En märkligt intressant iakttagelse är att om man framför kritik mot kommunens görande och låtanden (t ex lägger ner Laxne skola) så är det snabbt igång ett gäng belackare, som tycker att man är kverulant om man inte gillar vad kommunen gör. 


Nu senast klagade en handikappad via ombud att det är näst intill omöjligt att byta eller få en lägenhet i kommunens Gnesta Hem. Genast var dessa tyckare inklusive en administratör igång och klandrade inlägget. Efter lite koll så kan man notera att de flesta av dessa tyckare bor i villa ofta på gräddhyllan i Gnesta (Mosebacke) och har en månadslön på mellan 30.000-65.000 kr eller så bor de inte i Gnesta kommun över huvud taget.

Enligt dessa tyckare får man inte påpeka att även handikappade och pensionärer behöver tak över huvudet. Något som faktiskt står inskrivet i tre lagar LSS, Socialtjänstlagen och grundlagen Regeringsformen. 

Det värsta är väl att en av administratörerna själv bestämmer när en diskussion skall anses vara avslutad. Det finns uppenbarligen en välavlönad villa-mobb, som vill få Gnesta att framstå som en mönsterkommun! Något vi nu vet - med facit i hand - inte stämmer!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar