tisdag, juni 09, 2015

Nu är det fullt krig i Malmö!

Malmö har ju visat sig vara en plats där antisemiter härjar vilt och judar förföljs bl a med bomber av militanta muslimer. Att skjuta på sina meningsmotståndare är även numera en daglig sport. Hot, utpressning och övergrepp i rättssak blir allt vanligare och nu utkämpar olika grupperingar regelrätta fältslag med skjutvapen.


Man kan ju undra över hur Malmö skall locka till sig företag och utveckla som region tillsammans med Köpenhamn. Hittills har den nya bron uppenbarligen bara blivit till förfång - en huvudväg för smuggling av människor, vapen, narkotika och alkohol.

 
Sverige är tämligen illa ut särskilt när det gäller massorganiserad kriminalitet modell Södertälje, där olika gäng i städerna mer och mer ersätter det svenska rättsväsendet och polismakten. Det värsta är nog ändå att våra riksdagsmän verkar vara helt paralyserade. Sverige torde ha de lägsta påföljderna i hela Europa och antalet mord och mordförsök ökar nu dramatiskt inte bara i Malmö utan även i Göteborg och Stockholm. 


Brittisk och tysk TV bevakar nogsamt alla skottlossningar på bästa sändningstid. Svenska SVT Nyheter skulle inte ha tid med andra nyheter om man skulle göra detsamma! Nej nu förväntar vi oss att olaga vapeninnehav ger rejäla straff och konsekvenser. Eftersom många nya invånares ålder är osäker och kontrollen slapp bör även straffmyndighetsåldern sänkas i paritet med övriga Europa.

 
Vi måste ha en rättsordning - som skyddar invånarna mot organiserade ligor som uppenbarligen struntar i det mesta - om vi skall kunna förklara att Sverige är en rättsstat! 


På denna blogg är vi nu rejält trötta på våra styrande rikspolitikers passivitet! Mord, rån och utpressning, en sjukvård i upplösning, ett pensionssystem som blivit ett socialbidragssystem, en skola som snart tillhör de sämsta i Europa och där Sveriges äldre - de som byggt landet - behandlas illa. Nej så skall Sverige inte vara!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar