torsdag, juni 25, 2009

Den svenska rättvisan skämmer ut sig igen!

Svea Hovrätt finner att Pirate Bay domaren Tomas Norström inte var jävig. Något mer underligt utslag får man leta efter. Förtroendet för det svenska rättssystemet närmar sig noll.

Pirate Bay målet handlar inte om upphovsrätt utan är ett tekniskt mål. Därför borde domarna ha mer teknisk kompetens. Rättsinstanserna har fullständigt missförstått vad det handlar om.

Kalle Anka maffian har ju valt att inledningsvid hoppa på en transport-aktör av olika material. Man har tidigare inte vågat sig på enskilda familjer. Men det kommer givetvis. Man kommer säkert att ruinera familjer med både ynge och äldre medlemmar, som inte alltid förstår när man gör rätt och fel på Internet. Denna process har ju börjat nu i USA med många dystra och förfärliga exempel på den råa kapitalismen!

Domen mot Bay är märklig. De har aldrig tillhandahållit upphovsrättligt material. De har aldrig laddat ner upphovsrättligt material. Däremot har de publicerat en katalog över platser, som tillhandahåller sådant material.

Är detta straffbart? Uppnbarligen enligt Tomas Norström. Inte alls enligt lagstiftning och svenskt rättsmedvetande.

Pirat Partiet kommer bara att bli större och större och en vacker dag kommer man att näpsa Kalle Anka gängets främste hantlangare Tomas Norström!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar